Specialbyggda modelbilar

Specialbyggda modellbilar

Har du en bil, lastbil, polisbil, brandbil, taxi eller något annat fordon du skulle vilja ha byggt i liten skala? Då kan jag hjälpa dig med det!

Jag har mestadels byggt i skala 1:43 och 1:50 men kan ev hjälpa dig med andra skalor också.

För att jag ska kunna bygga fordonet du vill ha behöver jag bilder på den från alla sidor. Gärna helt rakt tagna från alla fyra sidor. Samt närbilder på loggor etc. Har du inte möjlighet till detta? Mejla då över det du har så kanske vi kan lösa något ändå.

VOLVO v70 xc polis.

VOLVO XC90 1/43.

MAN TGL "vägassistans" 1/50

Tillvägagångssätt:

Jag utgår nästan alltid från en redan befintlig modell eller delar som grund. Om någon del inte finns modifierar, tillverkar eller bygger jag en ny del. Det kan vara genom att rita upp och printa ut i 3D skrivaren eller bygga i styrenplast samt andra material. Ungefär som på riktigt i en fabrik eller hos en specialtillverkare.

När bilen väl är målad och ihopmonterad är det dags för arbete med eventuella dekaler och liknande. Mestadels ritar jag själv upp dekaler om inte orginal finns att tillgå. Det är just då jag behöver allt bildmaterial som går att få tag på.

När väl dekalerna har fått komma på plats på bilen, kan det vara dags för lite små ömtåliga detaljer. Så som antenner, blåljus etc. Som jag även det tillverkar det mesta själv.

Där efter får du bilder på slutressultatet som du får godkänna innan leverans sker.

Scania p400 Jan Norbergs Åkeri 1/50

Volvo V70 xc Polisbil "hundbil" 1/43

Volvo v60 polestar WTCC safety car 1/43

Betalning:

Det sker via en förskottsfaktura som delbetalas (50% vid beställning och resterande 50% när du godkänt modellbilen). Fakturan som du får till din mejl, kan du betala antingen via Bankgiro eller med Swish.  Kunder utanför sverige betalar med internationell banköverföring.

Tänk på att ingen ångerrätt gäller när en produkt blivit specialanpassad enligt kundens önskemål.

För att få en kostnadsfri offert utan några förpliktelser mejlar du mig lättast!

City-trafik AB Färdtjänstbilar 1/43.

VW T5 polisbuss 1/43

Volvo XC70 Polisbil 1/43.


Driver du ett åkeri och läser detta?

BÅ's skalamodeller är återförsäljare av Tekno's lastbilar och har även det viktiga uppdraget att hitta nya åkerier som vill ha sina bilar byggda av dem. 

Tekno producerar minst 150 exemplar av en bil. 

Normalt behöver du som beställare inte ta alla 150 exemplar om Tekno får lägga ut dem på sin hemsida.

Det tar oftast 6-8 månader till lev från godkänd korrektur.

Låter detta lockande?!

Mejla då bilder där alla sidor av bilen syns tydligt och lite info på bilen du skulle vilja ha byggd så återkommer jag med en offert och mer info kring upplägget från Tekno.